Un nou Sant Boi per un nou país

Encarem la recta final d’aquest 2014 que no és un any qualsevol, per molts motius. Enguany commemorem el Tricentenari de la caiguda de Barcelona en mans de l’exèrcit borbònic i arreu del país s’han realitzat nombroses activitats i representacions per donar rellevància a l’efemèride. Però probablement el que més ressò ha tingut d’aquesta commemoració és el procés en que Catalunya es veu immersa precisament quan es compleixen tres-cents anys d’una derrota que ha marcat la nostra història des de llavors. Per tercer any consecutiu, prop de dos milions de catalans s’han mobilitzat per viure una Diada festiva, reivindicativa i pacífica que només busca expressar la nostra voluntat com a poble, la voluntat de triar lliurament el futur de la nostra terra.

Des d’Esquerra Republicana sempre hem apostat per la independència de Catalunya i esperonats per l’alè popular vivim amb emoció cadascuna de les dates que el procés català està vivint, totes les etapes cremades. Sense perdre de vista la més important de totes, el 9 de novembre, dia que les catalanes i catalans tindrem l’oportunitat d’expressar democràticament la nostra voluntat com a poble. Ens trobem, doncs, en un moment crucial de la història del nostre país que no hauria de deixar indiferent a ningú, sigui quina sigui la seva opció.

Però contràriament al que alguns volen fer creure, el nostre partit no només es preocupa del fet nacional. Què passa a Sant Boi? Com afecta moment que viu Catalunya al nostre poble? Què pot fer un partit d’esquerres, preocupat pel benestar social dels ciutadans, per l’economia sostenible i per un repartiment més just de la riquesa a nivell local? En aquesta plana web anirem explicant en els propers mesos les nostres idees per construir un nou Sant Boi en el marc d’un nou país. Perquè tot comença i acaba en els pobles i la seva gent, així ho creiem i per això treballem, lluitem i lluitarem.