Presentació del llibre Els noms de lloc de la Marina

El passat divendres dia 13 va tenir lloc la presentació del llibre Els noms de lloc de la Marina a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. En Jaume Sans, responsable local d'Òmnium, i també secretari de política territorial d'ERC Sant Boi, va ser el mestre de cerimònies d'un acte que va aplegar més d'un centenar de persones i una bona representació de diversos àmbits associatius de la ciutat. Aquest projecte va néixer fa 7 anys gràcies a la tenacitat d'en Jaume i d'Òmnium, amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística i amb el suport i implicació de l'Ajuntament de Sant Boi de la mà del regidor d'Esquerra Josep Maria Cervelló entre d'altres.

Sota aquesta obra s'aglutinen els valors de la defensa de la llengua, del país i de la cultura, al mateix temps que es reforça l'autoestima local santboiana. Un treball divulgatiu que ajudarà a conèixer i a estimar la història de la ciutat i que ha comptat amb la participació de diversos experts locals que han ajudat a recuperar la memòria de Sant Boi. Els noms que apareixen en el recull són aquells que ens arrelen a un territori que ha de posar en valor i potenciar tot allò que té.

Després de tants anys de feina, finalment Els noms de lloc de la Marina veu la llum i veure en Jaume Sans presentar l'acte ens omple d'orgull com a companys seus, però sobretot com a ciutadanes i ciutadans de Sant Boi.