Grup Municipal

En Miquel Salip va néixer el 1982 i és veí de Marianao. Actualment és el portaveu del grup municipal d'Esquerra Sant Boi. Va fer les seves primeres passes polítiques a les JERC l'any 2000 i quatre anys després es va integrar a la dinàmica d'ERC. En les dues organitzacions ha tingut diverses responsabilitats en l'àmbit local i comarcal en matèria d'organització, comunicació i administració, i ha format part de la Direcció Nacional de les JERC com a representant de la comarca del Baix Llobregat, així com membre de la Permanent Comarcal del partit.

En Miquel també ha tingut una vida professional vinculada a la política. Ja entre 2003 i 2005 va ser alliberat territorial de les JERC al Baix Llobregat. Entre els anys 2005 i 2007 va ser gerent de les JERC i posteriorment va treballar al departament d'organització de la seu nacional d'ERC, on va arribar a exercir de cap de gabinet de l'aleshores Secretari General Joan Puigcercós. Ja a Sant Boi, entre el 2009 i el 2011 va treballar de dinamitzador cívic del Barri Centre, desenvolupant projectes de treball comunitari entre les entitats i els veïns del barri, cosa que li va permetre copsar la realitat del teixit associatiu de la ciutat. Actualment és Coordinador de Projectes al territori d'Òmnium Cultural i ha estat el responsable d'activitats com el Concert per la Llibertat del 2013 al Camp Nou o la cerimònia de lliurament del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes del 2014 al cantautor Raimon.

Probablement, on més influència ha tingut en Miquel a nivell de ciutat és en la mobilització del teixit associatiu. Ha estat al capdavant d'iniciatives com Espai per la Pau, en contra de la Guerra d'Iraq, la Festa Major Alternativa i de la consulta per la independència que al 2010 va organitzar Sant Boi Decideix. Els darrers anys ha participat activament en la secció local de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la Plataforma Aturem Eurovegas, i ha format part del nucli impulsor de la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Sant Boi. 
La Rosa Berrio i Hernández va néixer a Barcelona l'any 1972 i és veïna del Barri Centre. Fa de regidora independent per Esquerra. Va cursar els seus estudis de primària i secundària a l’Escola Amat Verdú i a l'institut Rubió i Ors respectivament. Després es va llicenciar en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estudiat un Grau de Fotografia a l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Des del 2006 és professora de Cicles Formatius a l'INS Camps Blancs de Sant Boi, i anteriorment va treballar en el sector privat dins de l'àmbit veterinari com a cap de màrqueting i adjunta de direcció, tècnica comercial i clínica veterinària.  Entre 2007 i el 2011 va ostentar la regidoria d’Agricultura i Salut Pública i va ser regidora del districte de Marianao amb el Partit Socialista, del qual es va desvincular posteriorment per desavinences ideològiques. La seva vida associativa ha estat molt lligada als animals i als seus drets. Ha estat membre de la l'associació estudiantil Borsa d'Adopció i Donació d’Animals de Companyia i voluntària de diferents protectores que col·laboraven amb aquesta associació.  Va ser també cofundadora i coordinadora del voluntariat del Refugi Municipal d'Animals de Companyia entre els anys 2009 i 2011 i entre 2011 i 2012 cofundadora i membre de l'Associació Drets Animals Baix Llobregat. Durant l'any 2013 va destacar com a activista de la Plataforma Aturem Eurovegas. Però la seva lluita no acaba aquí, també és membre del sindicat majoritari de l'escola pública de Catalunya, l'USTEC.
En Jaume Sans i Margenet va néixer a Barcelona el 1972, però va créixer a la Marina santboiana. Des de fa 16 anys és veí del Barri Centre. Va estudiar a les escoles de l'Ateneu Santboià, al Col·legi Joan Bardina i va cursar els estudis de secundària a l’institut Rubió i Ors. Posteriorment, es va llicenciar en Geografia per la Universitat de Barcelona. En el seu barri adoptiu, en Jaume és molt conegut per ser el director de l’Hotel d’Entitats de Sant Boi i també el coordinador d’Òmnium a la ciutat. Anteriorment ha exercit com a geògraf en el sector de la cartografia, en tasques sempre relacionades amb el Medi Ambient. També ha sigut educador ambiental i patrimonial. Dins de l'administració, ha treballat d'auxiliar administratiu a l’Institut Català de la Salut. Però més enllà de la feina, si una cosa el caracteritza és la seva passió per tot el que envolta al territori i al medi ambient, es pot dir que això seu és vocacional. És membre de la Societat Catalana de Geografia, soci de la Creu Roja a Sant Boi, membre de la Junta del Centres d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i promotor i impulsor de la Plataforma Aturem Eurovegas. Des de fa més de 10 anys, a més, milita a Esquerra i n'és un dels activistes més combatius.